Forum

Forum

Op deze website wordt in een korte film en educatiemateriaal gethematiseerd wat het vertellen van verhalen over oorlog en vrede betekent, voor het verleden, het heden en de toekomst. Er wordt begrip en empathie gekweekt voor hoe oorlog doorwerkt in een mensenleven. Dit maakt het project interessant voor een breed publiek, waaronder zorgverleners bij ouderen waar het gaat om WOII, de komende generatie van vluchtelingen en veteranen.

Handleiding

De handleiding bestaat uit 25 buttons met een kernbegrip, die willekeurig kunnen worden aangeklikt. Daarachter zit een korte tekst met uitleg en mogelijke suggesties en handelingsperspectieven en links naar verdere verdieping.

Laat een bericht achter

De teksten zijn een vorm van hardop denken. Je wordt uitgenodigd om mee te denken. Om de gedachten te (her)overwegen, erover na te denken en te onderzoeken wat de gevolgen kunnen zijn voor het werken met mensen die een trauma meemaakten in hun leven. Denk met ons mee. Stuur ons vragen, reacties en suggesties.
Klik hier of scroll naar beneden en laat een bericht achter!

Nieuws

2607, 2018

Omgaan met oorlogstrauma’s van anderen

Omgaan met oorlogstrauma’s van anderen Seminar voor mensen in (opleiding in) de zorg of hulpverlening woensdag 26 september 2018 van 13.00 – 16.30 uur, [...]

2018-04-24T20:07:13+00:00

About the Author:

One Comment

  1. Mirjam 30 maart 2018 at 14:49 - Reply

    Ik ben heel benieuwd wat jullie van de website vinden! Mirjam

Leave A Comment